У Львові наркозбувач робив «закладки» по місту

image (91)
Вилучені наркотики. Фото: поліція

22-річний львів’янин збував наркотичні речовини та здійснював «закладки». Його вдалося затримати правоохоронцям. Тепер йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомили в поліції Львівської області.

Там розповіли, що в неділю, 28 травня, патрульні викрили наркозбувача на вулиці Галицькі Пасіки. У цей час хлопець робив «закладки» з наркотиками.

За словами поліції, правоохоронці виявили в хлопця кілька згортків з речовиною рослинного походження, ззовні схожою на канабіс.  Крім того, вони відшукали «закладки», які зловмисник вже встиг зробити неподалік.

 «Закладчика» затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Тепер триває досудове розслідування та в поліції з’ясовують інші обставини злочину.

Крім того, слідчі повідомили затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.  Стаття передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли що у Львові затримали чоловіка із наркотиками на понад пів мільйона гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: