Легіон «Свобода Росії» продовжить боротьбу проти путінського режиму, -ЗМІ

ва
Фото: t.me/legionoffreedom

Добровольці легіону «Свобода Росії» вербують тисячі росіян для наступу на Москву. Про це пише британське видання з посиланням на спікера легіону.

Про це пише видання The Times.

 За словами спікера легіону з позивним «Цезар», підрозділ продовжить влаштовувати рейди на російському кордоні, доки їхні сили не будуть достатньо великими, щоб атакувати Москву.

«Ми маємо значні можливості. У нас є міномети, бронемашини, ПЗРК «Стінгер», переносні протитанкові комплекси й дуже ефективні розвідувальні безпілотники», - розповів спікер.

Він заявив, що зараз у Легіоні «Свобода Росії» наразі налічується від 500 до 1000 бійців.

«Ми не злочинці й не приватна військова компанія, як «Вагнера». Всі ми є громадянами РФ. Деякі з нас раніше служили у ЗСУ», - додав спікер.

«Цезар» зазначив, що основною метою легіону є захист України, звільнення її територій та повалення путінського режиму.

Нагадаємо, добровольчий російський підрозділ легіону «Свобода Росії» вперше оприлюднив відеозапис військової операції, проведеної його бійцями на території Бєлгородської області рф.

А напередодні бійці РДК і Легіону Свобода Росії підбили підсумки рейду в Бєлгородській області.

Читайте також: Що відбувається в Бєлгороді.

«Русский добровольческий корпус» і легіон «Свобода Росії» звільняють Бєлгородську область від путінського режиму

Вранці понеділка, 22 травня, українські та російські телеграм-канали почали повідомляти про те, що до прикордонного Грайворонського міського округу вторглися військові ЗСУ, внаслідок чого почалися бої в районі населених пунктів Дронівка, Глотове, Козинка та Гора-Поділ. Повідомлялося, що на територію контрольно-пропускного пункту Грайворон заїхав український танк.

Бійці Російського добровольчого корпусу, які воюють в Україні проти окупаційної армії РФ, повідомили, що проникли на територію Росії. Вони опублікували відео поряд із табличками з назвами населених пунктів бєлгородської області, що межують із Україною. Зокрема, вони опублікували відео на фоні дорожних знаків про початок населених пунктів Любимовка (Брянська область), Безлюдовка (Бєлгородщина), Чуровичи (Брянська область).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: