Свято з байкерами: як відзначали День захисту дітей в лікарні святого Миколая

image (2)
Фото: ІА Дивись.Інфо

У четвер, 1 червня, в Україні відзначають День захисту дітей. Їх, з нагоди цієї дати, сьогодні розважали працівники медзакладу.

ІА Дивись.Інфо побувала на святі та розповідає детальніше про цю подію. 

Святкування Дня захисту дітей в лікарні святого Миколая

Загалом в День захисту дітей біля лікарні святого Миколая зібралися чимало людей. Серед них були працівники медичного закладу, батьки з дітьми, які є пацієнтами лікарні, а також звичайні перехожі, котрі мали бажання долучитися до святкувань.

На події малечі робили яскравий грим, також вони мали змогу скуштувати солодку вату та інші смаколики. Особливою родзинкою свята став приїзд байкерів до відділення лікарні. 

Фото:  ІА Дивись.Інфо, на двоколісному - Вальдемар Надіжко

Організатором акції став президент байкерського клубу Lions MC Андрій Череп спільно з адміністрацією лікарні святого Миколая. Ініціатором події був акушер-гінеколог Вальдемар Надіжко, який також є членом мотоклубу. 

За словами організатора, біля лікарні святого Миколая байкери проводять подібну акцію вперше, хоча перед цим вони приїжджали до Чорнобильської лікарні та дитячої лікарні  «Охматдит» у Львові.

«Ми кожний рік їздимо по дитячих будинках, по медичних закладах, зустрічаємося з дітьми. Таким чином вносимо якусь маленьку іскру радості в їхнє життя. Це відбувається протягом десяти років. Ми вирішили, - а хто як не ми. Кожна добра справа, яка може допомогти тим дітям побачити щось цікаве – це такий маленький плюсик для нас і для них», – розповів ІА Дивись.Інфо байкер.

Львівські байкери. Фото: ІА Дивись.Інфо

Він також зазначив, що сьогодні на святі вдалося зібратися десятьом представникам клубу Lions MC, у Львові ж до байкерського клубу входять близько тридцяти людей. Загалом клуб Lions MC налічує понад 100 членів по всій Україні. 

«Наш клуб знаходиться не тільки у Львові. Він розкиданий по всіх областях України. Тому всіх зібрати на таку акції було б трохи важко, але інші відділення клубу це роблять так само в себе у містах: відвідують дитячі будинки та лікарні», – розповів президент клубу.

Андрій Череп додав, що сьогодні, 1 червня, байкери встигли побувати в Чорнобильській лікарні, де також проводили акцію з дітьми. Після цього вони приїхали до лікарні святого Миколая. 

«Сьогодні це остання акція. Але в найближчі дні ми пропонуємо відвідати також дитячий будинок в Краківці», – додав байкер.

Протягом акції діти мали змогу сфотографуватися з байкерами, сісти на мотоцикл та відчути себе в ролі мотоциклістів. Головний лікар львівської лікарні святого Миколая Іван Міськів зазначив, що лікарня святкує День захисту дітей кожного року. 

«Щороку на День захисту дітей ми проводимо різного роду акції. Зазвичай ми запрошуємо якихось тварин, наприклад коників чи якихось артистів, клоунів, щоб діткам було весело. Цього року до нас долучилися байкери. Оскільки одним із членів байкерського клубу є наш завідувач відділення, який по суті сам запропонував таке організувати, щоб діткам було весело», – повідомив головний лікар.

Фото: ІА Дивись.Інфо

ІА Дивись.Інфо також поспілкувалася з відвідувачами свята. Зокрема - Оксана розповіла історію своєї дитини, яка лікується в лікарні. Жінка тут перебуває на реабілітації із синочком, якому сім місяців. У дитини з народження проблеми з пальцями, а саме – пошкоджені нерви.

Читайте також Майбутнє, яке знищила росія: ключові факти щодо дітей та вторгнення рф

За словами жінки, для того, щоб відновити їх роботу, потрібна реабілітація та довгий шлях. Вона каже, що дуже задоволена умовами лікування в медичному закладі та спеціалістами.

«Таке святкування мені дуже класне. Веселий день. Один якийсь такий для дітей, які тут лежать і сумують. Бо хтось і місяць тут лежить, а хтось ще більше. І хоч є таке маленьке свято для дітей. Ми тут вже другий тиждень. А загалом ще десь два тижні маємо бути в лікарні», – розповіла матір дитини, яка лікується в медичному закладі.

Фото: ІА Дивись.Інфо

Не уникала коментарів і Анна. Жінка гуляла неподалік лікарні з дитино та вирішила теж прийти на святкування: «Ми були на святі. Нам дуже сподобалося. Тут ось малювали грим дітям. Солодка вата була. Також от поні були, на яких катали дітей».

Крім того, цього року на святі виступали діти з вокальної школи Karparation.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: