Внаслідок атаки на Київщину постраждало двоє людей, серед яких є дитина

e64d62b2-c135-4f84-94f8-7a8ab425605f
Наслідки атаки. Фото: Офіс Генпрокурора

У ніч на п’ятницю, 2 червня, росіяни знову атакували Київську область та столицю України. ППО вдалося збити 30 повітряних цілей, але уламки ракет поранили двоє людей, зокрема дитину.

Про це повідомили в Київській обласній військовій адміністрації.

Там зазначили, що українські військові знищили усі ворожі цілі в небі над Київщиною. Однак внаслідок падіння уламків поранено дві людини. У Офісі Генпрокурора, уточнили, що 11-річна дитина отримала тілесні ушкодження, а чоловіка 68 років госпіталізовано до лікарні, де його прооперували медики.

За словами міськради, падіння уламків пошкодили 5 приватних будинків. У 3 будівлях пошкодження незначні – вибиті вікна, посічені фасади. А в 2 – виникли пожежі, вони ліквідовані.

Крім того, у міській раді розповіли, що уламками пошкодили декілька автівок, а також вікна в одному з офісних приміщень. Також у 2 районах Київської області зафіксували  декілька займань трав’яної та лісової підстилки.

За інформацією міськради, армія рф здійснювала пуски ракет із стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспію (ймовірно крилатими ракетами типу Х-101/555). Крім того, в цей час з різних напрямків Київ атакували «Шахеди». 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: