Легіон "Свобода России" запропонував жителям Бєлгородщини евакуацію в Україну

d0d73f8----------------2023-06-03t093345.406
Фото: GOOGLE MAP

Легіон "Свобода России" заявив, що відкриває гуманітарний коридор для росіян углиб України, і нібито це погоджено зі ЗСУ.

Про це легіон "Свобода России" пише у Telegram.

"Путінські військові продовжують хаотичний обстріл Бєлгородщини. Намагаючись хоч якось завдати удару по наших силах, ворог вогнем заливає населені пункти, не зважаючи на цивільні втрати...

З огляду на загрозу для цивільного населення, ми погодили з українським командуванням відкрити гуманітарні коридори для бєлгородців, які потерпають від обстрілів армії режиму.

Тож усі, кому необхідна допомога за добровільною згодою можуть бути евакуйовані вглиб України для надання притулку та всіх необхідних базових потреб.

Для цього треба підійти до представників легіону "Свобода России" або Російського Добровольчого Корпусу і попросити про притулок" - йдеться у дописі.

За даними бійців, вранці 3 червня були удари артилерії по населених пунктах Шебекине, Нова Таволжанка, Муром та інші. Вони оприлюднили відео обстрілу села Муром.

Нагадаємо, на Бєлгородщині обмежили рух транспорту.

У четвер, першого червня, «Російський добровольчий корпус» заявив про проведення нових боїв на території рф та закликав місцевих жителів залишатися у своїх будинках.

Читайте також: Центр нацспротиву: рф терміново перекинула в Бєлгородську область спецпризначенців через партизанів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: