Львівщина: головні події за добу

kozytskyy-1
Фото: ЛОДА

За добу, що минула, на Львівщині один раз звучало сповіщення про повітряну тривогу через дії ворога.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу у Львівській області – 4 червня о 02:35. Була загроза повітряно-ракетного удару зі сторони Каспійського моря. На Львівщині небезпека не справдилась», – зазначив очільник Львівщини.

Також він повідомив, що орденом «За мужність» III ступеня посмертно нагородили прикордонника Віктора Чижа із Червонограда. Під час виконання бойових завдань поблизу Бахмута наш земляк отримав поранення та загинув 15 січня.

«На фасаді Ільковицької школи у Червоноградському районі встановили меморіальну дошку випускникові Борису Степанюку. Воїн загинув у важкому бою біля Білогорівки на Луганщині», – поінформував Максим Козицький.

У Золочеві пройшов Всеукраїнський відкритий турнір з дзюдо на кубок Маркіяна Шашкевича. Участь взяли понад 200 спортсменів 10-13 років з усіх областей України. Переможців та призерів змагань нагородили кубками і медалями. Також юні дзюдоїсти отримали подарунки, грошові сертифікати та грамоти від спонсорів і меценатів турніру.

«Автомайданівці Червонограда відправили ще два позашляховики та мікроавтобус нашим воїнам у Донецьку та Луганську області. Транспортні засоби завантажили продуктами харчування та іншими необхідними речами, а також передачами від рідних», – резюмував начальник Львівської ОВА.

Нагадаємо, що у Львові перевірили 34% міських укриттів.

Читайте також: Куди піти у Львівській області 4 червня: перелік подій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: