У Львові перевірили 34% міських укриттів

photo20230602122852-de6a5f4a (1)
Фото ілюстративне, автор: Роман Балук

Відповідно до Указу Президента, сьогодні та завтра по всій країні проводять рейди по укриттях. Повторно перевіряють міські укриття і у Львові.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Так, сьогодні вранці на рейд вийшло 117 спеціально сформованих мобільних груп, до яких входять представники ДСНС, нацполіції, районних адміністрацій та комунальних підприємств.

За інформацією першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, станом на 15.30 у місті обстежили 1998 укриттів – 34% від загальної кількості.

Станом на зараз перевірки укриттів тривають. 

Нагадаємо, як повідомив міністр МВС Ігор Клименко, рятувальники, поліцейські та представники місцевих органів виконавчої влади перевірили вже понад 4 800 укриттів по державі.

За його словами, зачиненими виявилися 252 об’єкти цивільного захисту, непридатними до використання - 893.

Зазначимо, що після останніх нічних ракетних атак у Києві, міський голова Львова Андрій Садовий запропонував повторно перевірити усі міські укриття. Мер також звернувся і до мешканців, аби вони долучилися до великої перевірки. Тож вчора у місті перевірили всі укриття.

Читайте також: Чи легко у Львові знайти укриття: наш експеримент та дзвінок від комунальників через послугу «Заплати за мене».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: