Завтра Львів попрощається з Героєм Юрієм Баком

-a1a6b4d7
Фото ілюстративне, автор: Роман Балук

У понеділок, 5 червня, Львів попрощається з Героєм Юрієм Баком, який загинув захищаючи Україну від російських окупантів. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Чин похорону розпочнеться об 10:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 10:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Сихівському кладовищі.

Біографічна довідка Героя

Юрій Бак (04.05.1969-02.06.2023) Львівʼянин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №85 (сьогодні – Ліцей імені Василя Симоненка Львівської міської ради). Закінчив колишнє Харківське вище військове училище та Харківський національний університет внутрішніх справ.

Більшу частину свого життя присвятив військовій службі у лавах Національної гвардії України. Перебував у складі 45-го полку імені Олександра Красіцького, 2-ї окремої Галицької бригади та Навчального центру імені Василя Вишиваного. Працював заступником командира з озброєння-начальником технічних частин НГУ, також обіймав посаду начальника автомобільних та бронетанкових служб технічного забезпечення внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ. Виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі однієї з військових частин Західного територіального управління.

За особисту мужність був нагороджений нагрудним знаком «Учасник АТО». Полковник.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації був заступником командира 2-го стрілецького батальйону (з охорони та оборони обʼєктів технічного забезпечення) військової частини 3002 Національної гвардії України.

У Юрія Бака залишилися мама, дружина та син.

Нагадаємо, у парку «На Валах» у Львові на дерево повісили дзвіночки, що символізують голоси дітей, які загинули внаслідок воєнних дій росії проти України.

Читайте також про головні новини за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: