Росіяни обстріляли Донеччину: є потерпілі

еп

Російські війська вкотре обстріляли Торецьк на Донеччині, постраждали щонайменше 6 людей.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

За попередніми даними слідства, 5 червня армія РФ завдала 2 ударів по центру міста з використанням ФАБ-250.

У результаті обстрілу двоє жінок 71 та 64 років і 45-річний чоловік отримали осколкові поранення. Наразі їх ушпиталено. Крім того, під час несення служби троє правоохоронців, які проїжджали повз, зазнали контузій.

Також від вибуху пошкоджено навчальний заклад, житлові багатоповерхові будинки, цивільну інфраструктуру, адміністративну будівлю та приміщення банку.

Нагадаємо, у понеділок, п'ятого червня російсько-окупаційні війська вдарили із авіації по Бериславу, що в Херсонській області.

Що відомо про ситуацію на фронті?

За даними Генерального штабу Збройних сил України на ранок 5 червня, на Херсонському напрямкові окупанти обороняються, однак продовжують обстрілювати населені пункти. Так, загарбники вдарили із авіації у районі Берислава та Веселого на Херсонщині. А також Козацьке, Тягинку, Іванівку, Дніпровське, Кізомис Херсонської області та Херсон.

Атаки рф по Україні 4 червня

У ніч проти четвертого червня російсько-окупаційні війська застосували для атак по Україні крилаті ракети повітряного базування та іранські дрони-камікадзе, повідомили у Генштабі вранці наступного дня. Українська протиповітряна оборона збила 4 із 6 ворожих ракет Х-101/Х-555 та 6 із 8 ударних безпілотники «Shahed».

Протягом минулої доби окупанти випустили по Україні 14 ракет та 40 разів атакували країну із авіації.

Поміж цим росіяни 51 раз стріляли із реактивних систем залпового вогню по населених пунктах та позиціях українських військ. Є постраждалі серед мирного населення, пошкоджено приватні житлові будинки, заклади освіти, інша цивільна та адміністративна інфраструктура.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: