Львівські лікарі відновили руку військовому: він вже повернувся на фронт

fae5fdd9-8c8a-4e87-8b67-0bfc486faec4
Український військовий разом з лікарями. Фото: перше медичне об'єднання Львова

У Львівському центрі «Незламні» Першого медичного об’єднання Львова медики реабілітували руку захиснику, якому відірвало пальці на Бахмутському напрямку. Після лікування військовий знову повернувся на фронт.

Про це повідомили в першому медичному об’єднання Львова. 

Історія українського військового, який отримав поранення

У медичному закладі розповіли, що 32-річний командир спецпідрозділу поліції «Схід»  Сергій Богдановський підірвався на розтяжці на Бахмутському напрямку. Внаслідок цього він отримав поранення - йому розірвало тактичну рукавицю.  Тоді  у військового була вся ліва рука в крові: великого пальця не стало, а вказівний - розкурочений. 

Під час поранення командир самостійно наклав турнікет. У Краматорську  щоби зупинити гнійні процеси, лікарі знезаразили рану та відправили далі. 

За словами медичного об’єднання, після цього в Дніпрі Сергієві приживили, тобто, «пришили» великий палець лівої руки, а за 5 днів поставили апарат зовнішньої фіксації. Для реконструкції кінцівки пацієнта направили до львівського центру Незламні.

Тут львівські медики усунули розвиток гнійних процесів та загоїли обширну рану між вказівним та великим пальцем. Згодом провели ще одну операцію та висікли рубець, який утворився, та закрили дефект. 

Таким чином, розширили проміжок між пальцями та загалом відновити функцію кисті. Крім того, український військовий пройшов курс реабілітації протягом трьох місяців в центрі. 

Після цього  Сергій Богдановський повернувся на фронт і продовжує служити зі своїм підрозділом в районі Бахмута.   

Про Сергія Богдановського 

32-річний Сергій Богдановський - капітан поліції головного управління національної поліції Харківщини. На війні перебував з 2015 року, коли вступив до лав підрозділу спеціального призначення. Там став бійцем штурмового відділення. 

Після п’яти років служби став командиром. У перший день повномасштабного вторгнення його підрозділ перебував на захисті Харкова. Згодом Сергій та його побратими брали участь в аеророзвідці, штурмах та стабілізаційних заходах після контрнаступу і звільнення населених пунктів Харківської області. 

Нагадаємо, раніше ми розповіли історію, як львівські лікарі врятували чоловіка, який не міг їсти та постійно мучився від болю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: