На Львівщині стартував четвертий турнір «Кубок Федерації боксу міста Львова»

65
Фото: ЛОДА

10 червня у Львові розпочався турнір «Кубок Федерації боксу міста Львова 2023»

Захід відбувається під патронатом начальника Львівської ОВА Максима Козицького, пише пресслужба Львівської обласної державної адміністрації.

Організатори боксерського турніру – Федерація боксу України та Федерація боксу міста Львова за сприяння управління молоді та спорту Львівської ОВА і партнерів.

Турнір проводять вже вчетверте. Цього разу відбудуться 9 поєдинків, серед них – за участю призерів чемпіонатів України: Івана Завадського (57 кг), Олександра Орлути (75 кг), Олександра Гусєва (80 кг), Степана Якимця (63,5 кг), Нікіти Хохонь (+92 кг); Олега Терендія (57 кг), Сергія Сидоренка (60 кг), Павла Прийми (63,5 кг).

Центральним стане бій за участю провідного боксера Львівщини, чемпіона України Даниїла Заморила та одесита Євгена Гоймана у ваговій категорії 63,5 кг.

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький побажав учасникам турніру успіху у поєдинках, а також подякував голові Федерації боксу м. Львова Андрію Котельнику за можливість для молодих спортсменів випробовувати свої сили та тренуватися.

«Підтримую такі заходи, адже молодь має тренуватись, розвиватись та здобувати перемоги, а ми зобов‘язані допомагати тим, хто оберігав та оберігає наші життя ціною власного здоров‘я.

За проведення турніру на незмінно високому рівні дякую найуспішнішому боксеру на заході України Андрію Котельнику та його команді. За сприяння в організації – управлінню молоді та спорту обласної адміністрації.

Пишаємось усіма юними боксерами, які не бояться пройти через піт, кров і поразки, щоб зрештою розкрити свій потенціал на повну та прославляти Україну. Тільки перемога!», – зазначив Максим Козицький.

Під час турніру також відбудеться благодійний аукціон, кошти з якого передадуть в один із львівських шпиталів для лікування українських захисників і захисниць. Перший лот – прапор України з підписами учасників Національної збірної з боксу – продали на початку змагань за 30 тисяч гривень.

Читайте також про головні події за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: