Російська атака по Кривому Рогу: кількість жертв знову зросла

photo_5206449104304064904_y
Фото: ДСНС

Через російський обстріл Кривого Рогу у ніч проти 13 червня вже відомо про десятьох загиблих. Рятувальна операція триває.

Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

Станом на 13:00 відомо про 10 загиблих людей, одна людина перебуває під завалами. Ще 28 людей поранено, з них 12 — у лікарнях міста в середньому, тяжкому й дуже тяжкому стані.

14 червня у Кривому Розі оголошено День жалоби.

Окупанти обстріляли багатоповерхівку у Кривому Розі на Дніпропетровщині серед ночі 13 червня. У військовій адміністрації регіону повідомили про влучання у п'ятиповерхівку, що призвело до пожежі. А також зруйновано підприємство, яке було поблизу.

До того ж голова військової адміністрації зазначив, що троє  людей постраждало на приватному підприємстві. Їх також госпіталізували до медичного закладу. Під завалами потрощеного складу є люди. Їх шукають рятувальники.

Що передувало?

Окупанти здійснили чергову масову ракетну атаку по Україні серед ночі 13 червня. Протиповітряна оборона знищила 11 ворожих цілей, з них: 10 ракет та один ударний дрон.

У Київській міській військові адміністрації зазначили, що окупанти випустили ракети по столиці України. ППО збила усі.

Там розповіли, що для нападу на Київ армія рф застосувала крилаті ракети Х-101/555. Їх ворог випустив з стратегічного бомбардувальника Ту-95МС з району Каспійського моря. 

Крім того, харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що окупанати атакували об'єкти ударними дронами цивільну інфраструктуру Харкова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: