У Львові відкрили Центр релокованих бізнесів

8041f15f-9cbb-47dc-89e6-1c5b43c1cce0
Фото: пресслужба ПРООН

У четвер, 15 червня, у Львові на території Першого територіального медичного об’єднання, що поблизу з Національним реабілітаційним центром «Незламні», відкрили новий Центр релокативних бізнесів.

Про це стало відомо з пресрелізу програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні.

Там розповіли, що на урочисте відкриття до Львова прибув керівник Програми розвитку Організації Об‘єднаних Націй (ПРООН) Ахім Штайнер.

Такий проєкт спрямований на підтримку українського бізнесу та сприятиме розвитку життєво важливих реабілітаційних послуг для людей, які постраждали через війну

«Люди, які займаються малим та середнім бізнесом, є джерелом життя української економіки. Вони створюють робочі місця та стимулюють економічне зростання, навіть під час війни», – сказав пан Штайнер.

Він також додав, що новий центр, який зрештою надаватиме важливу допомогу людям з інвалідністю, є частиною спільних зусиль організації із підтримки екосистеми для людей та їхніх компаній, які вимушені переїхати, перезапустити роботу та адаптуватись.

Довідково 

Центр релокованих бізнесів – проєкт, який підтримала ПРООН, стане новим місцем праці для двох невеликих виробників протезів та реабілітаційного обладнання, які релокувались із постраждалих від війни громад.

Проєкт розроблений спільно з компаніями Esper Bionics та Otto Bock, відомим німецьким виробником протезів. Тому центр пропонуватиме послуги із швидкого налаштування протезів відповідно до нагальних потреб пацієнтів. 

Раніше неправильно налаштовані протези доводилося повертати виробникам, залишаючи пацієнтів без необхідних пристроїв. Відтепер всі необхідні операції можна якісно виконувати на місці у Львові.

Про програму розвитку Організації Об‘єднаних Націй (ПРООН)

ПРООН є провідним агентством в системі Організації Об’єднаних Націй, що бореться за ліквідацію несправедливості, яку спричиняють бідність, нерівність та зміни клімату. Співпрацюючи з широкою мережею експертів та партнерів у 170 країнах, програма допомагає країнам втілювати комплексні рішення для людей та планети, розраховані на довготривалу перспективу.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Львові зведуть будинки для 700 вимушених переселенців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: