На Львівщині викрили підбільний цех з виробництва сигарет

347552640_591192046524562_8262601509065844621_n
Фото: Західний кордон

За результатами проведення слідчих дій в одному з прикордонних сіл Львівської області, було виявлено лінію з незаконного виробництва тютюнових виробів з фільтром повного циклу виробництва

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Підпільну лінію, на якій було налагоджено незаконне виробництво курива у великих обсягах, вдалося викрити завдяки оперативних підрозділів Держприкордонслужби, в тому числі, використовуючи можливості кримінального аналізу, та Служби безпеки України.

Також на місці було виявлено сучасне обладнання, зокрема пакувальну машину та комплектуючі до неї, велику кількість готових тютюнових виробів з фільтром декількох відомих марок, сировину та пакувальні матеріали. Додатково в ході проведення заходів виявлено 12 громадян України, мешканців східних, центральних та західних областей, які безпосередньо обслуговували вказане обладнання.

Орієнтовна сума виявленого устаткування та виробленої контрафактної продукції тютюнових виробів на тіньовому ринку становить понад – 37 000 000 гривень.

Вироблена на підпільному виробництві продукція призначалася для розповсюдження серед ділків в прикордонних районах, які займаються контрабандою курива до країн ЄС.

Читайте також, як керівник Львівського добровольчого формування батальйону ТрО переправляв ухилянтів за кордон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: