На чемпіонаті Європи з армреслінгу львівські спортсмени вибороли 12 нагород

d7b0a41c-b596-4e1f-ba86-a8cc8cce96fd
Львівські спортсмени. Фото: ЛОВА

У Молдові завершився Чемпіонат Європи з армреслінгу. Там змагалися 900 спортсменів з 31 країни, зокрема 17 спортсменів з Львівщини.

Про це повідомили в Львівській обласній військовій адміністрації.

Там розповіли, що загалом львівські спортсмени здобули 12 медалей. З цього числа 4 медалі були золотими, 3 – срібними та 5 – бронзовими.

Серед молоді нагороди здобули: старосамбірянин Мирон Мига у ваговій категорії 75 кг став віце чемпіоном у боротьбі на праву руку. А також: Вадим Савенко у ваговій категорії 65 кг здобув дві нагороди: третє місце як в боротьбі на ліву, так і на праву руку. Богдан Фабрика у ваговій категорії 75 кг здобув третє місце в правій руці.

Серед дорослих спортсменів чемпіоном Європи у ваговій категорії 65 кг у боротьбі на праву руку став Микола Бурко. Він також здобув третє місце в боротьбі на ліву руку. 

До того ж, у боротьбі серед спортсменів з інвалідністю нагороду здобула Анна Кушнір з Рави-Руської. Вона стала першою як у боротьбі на ліву, так і в боротьбі на праву руку. Чемпіоном також став Павло Панасенко в боротьбі на ліву руку. Іван Товарницький здобув друге місце у змаганнях на праву руку та третє місце в боротьбі на ліву руку. Петро Дончак зайняв друге місце в змаганнях на праву руку.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що веслувальники зі Львівщини вибороли дві «бронзи» на етапі Кубка світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: