Де у Львові може з'явитися ще один сквер

джвелод
ілюстративне фото: Львів, Містобудування

У місті планують облаштувати невеликий скверу на куті проспекту Чорновола – вулиці Варшавської. Простір пропонують розташувати з боку вулиці Райніса.

Про це йдеться у проєкті «Перепланування вулиць Львова на безпечні та екологічно чисті».

Площа для облаштування скверу на цій ділянці вивільниться завдяки зміні траєкторії примикання проспекту Чорновола до вулиці Варшавської. Зокрема, наближення кута примикання до прямого та збереження незмінної ширини розділової смуги.

Читайте також: Біля Львова планують збудувати швидкісну трасу. Вона пролягатиме уздовж сіл Бірки, Завадів, Зашків, Гряда і до Малих Підлісок. Однак наразі проект заморожений.

Крім того, є пропозиція створення пішохідної та велосипедної інфраструктури з усіх сторін перехрестя. Передбачено облаштування тротуарів шириною не менше 3,0 м, велосипедних доріжок для двостороннього руху, регульованих пішохідних переходи та велосипедні переїзди. Для поворотних смуг на вулиці Варшавській та проспекті Чорновола пропонують облаштувати локальні поширення.

Читайте також: Район вулиць Миколайчука – Орлика у Львові є особливо перспективним, кажуть архітектори. Відтак, планують його розвивати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: