Російські вертольоти атакували «вагнерівців» у Воронезькій області - соцмережі

2837726
Фото: Скриншот відео

Вибухи пролунали у Воронезькій області росії. Згодом стало відомо, що гелікоптери ВКС рф намагаються завдавати удару по підрозділу Вагнера в цьому регіоні

Про це повідомляє Telegram-канал "Мобилизация Новости Что делать?", пише Кореспондент.

Засновник ПВК Вагнер євген пригожин прокоментував цей інцидент.

"Один із штурмових загонів зазнав обстрілу вертушками. Підрозділи Вагнера цілі, вертушка знищена. Один пілот із ФСБ відмовився виконувати виліт і завдавати ударів", - заявив він.

Пізніше стало відомо, що у Воронезькій області знищено вагнерівський пікап з кулеметом.

Нагадаємо у п'ятницю увечері у Telegram-каналах з'явилися заяви пригожина зі звинуваченнями на адресу Міноборони рф в ракетному ударі по таборах ПВК Вагнер. Після цього пригожин заявив, що знімає свої сили з фронту і йде розбиратися із керівництвом Міноборони рф.

Тим часом, Російський Ростов-на-Дону заповнила військова техніка, яка, зокрема, оточила будівлю штабу Південного військового округу. У соцмережах повідомляється, що місто начебто захоплено ПВК Вагнер. Місцева влада закликає людей не виходити без потреби з дому.

За повідомленням ЗМІ, у кремлі почалася паніка через похід пригожина на Ростов. В адміністрації путіна не відкидають початок громадянської війни. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: