«Вагнер» має на меті дістатися до москви – британська розвідка

555
Фото кремля

Розвідка Британії вважає, що демарш ПВК "Вагнер" - найсерйозніший виклик російській державі, і найближчі години будуть ключовими в тому, як розвиватиметься ця криза.

Про це повідомляє розвідка Британії.

Міністерство оборони Великої Британії присвятило зведення 24 червня конфлікту між засновником ПВК "Вагнер" євгеном пригожиним і керівництвом росії.

Там зазначили, що найманці перейшли через російський кордон щонайменше у двох місцях, узяли під контроль військовий штаб у ростові, а частина вагнерівців рухаються на північ через воронезьку область і "майже напевно мають на меті дістатися москви".

Російські силовики, очевидно, не чинять супротиву "вагнерівцям".

"У найближчі години лояльність російських сил безпеки матиме ключове значення для розвитку кризи.

Це найсерйозніший виклик російській державі за останній час".

Нагадаємо у п'ятницю увечері у Telegram-каналах з'явилися заяви пригожина зі звинуваченнями на адресу Міноборони рф в ракетному ударі по таборах ПВК Вагнер. Після цього пригожин заявив, що знімає свої сили з фронту і йде розбиратися із керівництвом Міноборони рф.

Тим часом, Російський Ростов-на-Дону заповнила військова техніка, яка, зокрема, оточила будівлю штабу Південного військового округу. У соцмережах повідомляється, що місто начебто захоплено ПВК Вагнер. Місцева влада закликає людей не виходити без потреби з дому.

За повідомленням ЗМІ, у кремлі почалася паніка через похід пригожина на Ростов. В адміністрації путіна не відкидають початок громадянської війни. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: