У Дрогобичі планують створити Обласний науковий ліцей

еноркпка

Депутатська комісія з питань освіти, науки та інновацій сьогодні, 29 червня, підтримала ініціативу створення у м. Дрогобич комунального закладу Львівської обласної ради «Обласний науковий ліцей».

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

«Створення Обласного наукового ліцею в Дрогобичі дасть можливість обдарованій молоді цього району, а не тільки Дрогобича, отримувати дуже класну освіту і далі розвиватися в науковій сфері», - підкреслила голова комісії Іванна Герус.

Директор департаменту освіти і науки Львівської ОВА Олег Паска додав, що поява Обласного наукового ліцею дозволить розширити доступ до навчання обдарованим дітям, які виявляють здібності до навчально-дослідницької, дослідницько-експериментальної, наукової, конструкторської, винахідницької, пошукової діяльності.

«Також маємо за мету створити можливість перебування дітей у пансіоні ліцею», - зазначив Олег Паска.

Проєкт рішення «Про створення комунального закладу Львівської обласної ради «Обласний науковий ліцей» розглянуть на сесії облради.

Читайте також: На площі Двірцевій біля Головного залізничного вокзалу планують відкрити Центр надання інформації, де надаватимуть послуги всім, хто приїде до Львова з метою відпочинку, транзиту, роботи, волонтерства та в інших справах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: