У центрі Львова вдруге затримали підлітка за кермом: цього разу він в'їхав у транспорту зупинку (відео)

IMG_9278-630x420
Фото Микити Печеника, ілюстративне

У Львові затримали неповнолітнього керманича, який спричинив аварію у центрі міста.

Про це розповіли у регіональному управлінні патрульної поліції.

Так, все сталося 29 червня на проспекті Свободи. 17-річний підліток за кермом BMW X5 виїхав на зупинку громадського транспорту. Обійшлося без жертв

«Факту ДТП, теж не було. Попри спроби пасажира запевнити, що саме він керував автомобілем, патрульні поліцейські встановили, що за кермом був 17-річний львів'янин», — сказано в повідомленні.

Патрульні кажуть, що торік у липні на підлітка вже складали протокол за керування без прав двоколісним.

Цього разу на нього склали протокол за ч.5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП. За це порушення передбачене накладення штрафу в розмірі 40 тисяч 800 гривень з позбавленням права керування транспортним засобом на строк від п’яти до семи років та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

Нагадуємо, за шість місяців нинішнього року у Львівській області сталось 165 аварій за участю неповнолітніх. У них є загиблі та травмовані діти. Такою статистикою поділились в регіональному управлінні поліції 14 червня.

Там кажуть, що у цих ДТП загинули семеро дітей:

  • 2 неповнолітніх пішоходів
  • 5 пасажирів.

Натомість 159 дітей отримали різні травми внаслідок аварій. Крім того, травмовано 47 юних пішоходів, 11 дітей-велосипедистів, 81 дитина отримала травми різної важкості, перебуваючи на пасажирському сидінні, ще 20 неповнолітніх травмовані під час керування транспортним засобом, говорять поліцейські.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: