Ділянку на вулиці Городницькій у Львові продали на аукціоні за 27 мільйонів гривень

-73d3e703
Фото: ЛМР

Міська влада продала під бізнес на земельному аукціоні 29 соток території за 27 мільйонів гривень на вулиці Городницькій.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міськради.

Там розповіли, що на за ділянку змагалися двоє учасників торгів. Однак стартова ціна виросла більше ніж вдвічі. Спочатку лот оцінювали в 11,3 млн грн, проте завершили аукціон на 27 млн грн.

У департаменті містобудування Львівської міської ради зазначили, що ділянка, яку продали, призначена для будівництва та обслуговування адміністративних та офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю. 

За їхніми словами, земля розташована у районі, де розміщена вулиця Городницька, має розвину інфраструктуру.

Крім того, у Львівській міській раді повідомили, що наступного тижня, 11 липня, відбудеться ще один земельний аукціон. На ньому також продаватимуть землі під комерційні потреби – на вулиці Тракт Глинянський та на вулиці Північній, у промисловій зоні «Сигнівка». А також вперше відколи створили Львівську міську територіальну громаду продаватимуть землі під бізнес у Дублянах та Малих Підлісках.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Львові затвердили містобудівні умови та обмеження для проєктування готелю з адміністративно-торговими приміщеннями та вбудованою котельнею на площі Міцкевича, 9.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: