У центрі Львова побудують готель

Площа Міцкевича

У Львові затвердили містобудівні умови та обмеження для проєктування готелю з адміністративно-торговими приміщеннями та вбудованою котельнею на площі Міцкевича, 9.

Таке рішення ухвалив міський виконком напередодні, 4 липня.

В управлінні архітектури та урбаністики Львівської міськради розповіли, що попередній детальний план території було оскаржено в суді – він втратив чинність, тому виконком повинен затвердити містобудівні умови та обмеження згідно з новим детальним планом території, який було затверджено сесією.

«Згідно з цим рішенням, планується споруджувати готель так, як він і будується до сьогодні. З точки зору технічних параметрів, висотності, відсотку забудови і таке інше – жодних змін насправді не передбачається, але з юридичної точки зору цей документ приводиться у відповідність до поточної ситуації, оскільки в суді було оскаржено попередній детальний план території, який затверджувався за попередніми процедурами», — пояснив Антон Коломєйцев, начальник управління архітектури та урбаністики ЛМР.

Зараз сесія міської ради підтримала новий детальний план території, який прийняли. Тож для юридичної відповідності є заява, щоб відкоригувати текст містобудівних умов та обмежень і цього рішення, додав він.

Нагадуємо, 25 травня депутати Львівської міської ради погодили детальний план території в районі площі Міцкевича, де можуть збудувати підземний паркінг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: