Побиття жінки в Ужгороді: офіцера військкомату звільнили з лав ЗСУ

orsyypro
Фото: Тетяна Новак/Facebook

Працівника Закарпатського обласного територіального центру комплектування (ТЦК), котрий побив журналістку Тетяну Новак в Ужгороді, звільнили із лав Збройних сил України. Відомо, що він був напідпитку.

Про це повідомив перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк у середу, 5 липня.

Каже, що рішення ухвалили на підставі інформації, яку отримали від місця служби офіцера, та з урахуванням слідчих дій й відкритої справи. Надалі справою опікуватимуться правоохоронці.

«Надалі оцінку цьому конкретному випадку та офіцеру, який зганьбив своє високе звання, дадуть правоохоронні органи та суд. Зі сторони Закарпатського ОТЦК та СП буде забезпечене максимальне сприяння проведенню слідчих дій та з’ясуванню всіх обставин інциденту», — сказано в повідомленні Павлюка.

Що передувало?

В Ужгороді нетверезий старший офіцер Закарпатського ОТЦК побив дружину військового. Це сталося 25 червня на зупинці вулиця Котляревського.

Нападник – Костянтин Володимирович Варі. Він наніс вдарив жінку кулаком у ліву скроню та щелепу.

Жінка разом із чоловіком Євгенієм Голюком (офіцер ЗСУ) зайшли по воду та каву в магазин АВС на вул. Оноківській, 18. Це біля зупинки. На касі до людей причепився нетверезий чоловік у цивільному одязі. Він запитав у Євгенія чи він «воював чи з...вся (втік)». Потім почався допит чому був на нулі, чого зараз тут і так далі. Після оборони Соледара Євгенія визнали обмежено придатним.

У відповідь неадекват заявив, що він майор і це його район. Костянтин підійшов до людей впритул та штовхнув їх. Тетяна з чоловіком вийшли на вулицю та викликали поліцію. Продавчиня магазину на прохання викликати охорону не відреагувала.

На вулиці Костянтин Варі спочатку накинувся на чоловіка Тетяни, однак різко передумав та двічі вдарив жінку в обличчя. Після цього нападник втік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: