На фронті загинув 33-річний воїн із Брюхович

Андрій Кунинець
Андрій Кунинець.Фото: ЛМР

Цієї суботи, 8 липня, у Львові прощатимуться із полеглим захисником Андрієм Кунинцем. Воїн загинув у боях із росіянами 26 червня. Йому було 33 роки.

Про це повідомили у міській раді.

Там розповіли, що новітній Герой родом із Брюхович. Навчався у львівській школі №41. Згодом здобував освіту у Національному університеті «Львівська політехніка». Працював у будівельній сфері, займався ремонтами та гіпсовою ліпниною. Протягом останнього року працював на підприємстві із виготовлення гранітних пам’ятників.

У вільний час захоплювався літературою та рибальством, обожнював проводити час із дітьми.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 5-ї окремої штурмової бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на Донеччині.

У Андрія Кунинця залишилися мама, дружина та двоє дітей.

Парастас розпочнеться о 12:00 на подвір’ї будинку (вул. Бурштинова, 13, смт. Брюховичі). О 13:00 відбудеться Чин похорону у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці (вул. о. Іздрика, 6, смт. Брюховичі). Поховають Героя на місцевому цвинтарі у Брюховичах.

Нагадуємо, 8 липня Львівська громада прощатиметься з трьома загиблими внаслідок ракетного удару росіян по житловому будинку у ніч проти шостого липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: