Завтра Львів попрощається з двома загиблими внаслідок ворожого ракетного обстрілу міста

svichkaea3ced61-e1f47dbe
Фото: ЛМР

У неділю, 9 липня, Львівська громада попрощається з двома загиблими внаслідок ракетного удару росіян по житлових будинках у Львові. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Чин похорону Ольги Дудки та Ірини Мілованової  розпочнеться о 15:00 у церкві Святої Софії - Премудрості Божої, що на території студмістечка УКУ. Ольгу Дудку поховають на Янівському кладовищі, а Ірину Мілованову – на Голосківському кладовищі.

 Нагадаємо, внаслідок ракетного удару росіян по житлових будинках у Львові загинуло 10 людей. Ще 48 отримали травми та поранення різної важкості. 

Біографічні довідки

Дудка Ольга Романівна (01.12.1957-06.07.2023). Львівʼянка.

Навчалася у Середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 50 міста Львова. Згодом здобула професійно-технічну освіту.

У мирний час працювала контролером у Приватному акціонерному товаристві «Львівобленерго». Обожнювала подорожувати, проводити час із родиною, оточуючі часто зверталися до неї за порадою.

Була представником Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку у власному підʼїзді та мала неабиякий організаторський талант.

Трагічно загинула 6-го липня внаслідок ракетного удару по Львову. У Ольги Дудки залишилися донька та онук.

Мілованова Ірина Вікторівна (17.10.1960-06.07.2023). Львів’янка.

Навчалась у Середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №50 міста Львова. Здобувала освіту у Відокремленому структурному підрозділі «Львівський поліграфічний фаховий коледж Української академії друкарства». Свій вільний час присвячувала читанню літератури.

Вдова учасника бойових дій 2015-2016 років, що боронив державу у лавах 81-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Трагічно загинула 6-го липня внаслідок ракетного удару по Львову. У Ірини Мілованової залишилися сестра та донька.

Нагадаємо, у ніч проти 6 липня російські війська обстріляли ракетами Львів, пошкодивши багатоквартирний будинок. Унаслідок цього загинули 10 людей. Рятувальники розбирали завали майже добу. Ще 48 отримали травми та поранення різної важкості.

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що ця нічна атака стала найбільшою атакою на цивільну інфраструктуру Львова від початку повномасштабного вторгнення.

Через російський обстріл було понищено 18 дахів будинків.

 У Львові оголосили дводенну жалобу за загиблими внаслідок російської атаки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: