На Львівщині 62-річний водій збив на смерть підлітка та утік

358737711_658166926355082_1735736829566152705_n
Фото з місяця трагедії. Джерело: ГУ НП у Львівській області

У Львівській області затримали керманича, якого підозрюють у смертельній аварії. Напередодні чоловік збив 16-річну дівчину, яка від отриманих травм померла. Чоловік утік з місця ДТП.

Про це повідомляють у регіональному управлінні поліції.

Там кажуть, що все сталось увечері 9 липня на трасі «Київ – Чоп» у селі Верхнє Синьовидне Стрийського району. За даними поліції, 62-річний мешканець одного з сіл району, рухаючись у напрямку міста Чоп за кермом «Toyota Land Cryiser», збив 16-річну місцеву мешканку, після чого поїхав з місця аварії. Від отриманих травм школярка померла до приїзду швидкої.

Завдяки камерам відеоспостереження невдовзі з'ясували, де перебувває підозрюваний. Його затримали у селі Дубина, що в Стрийському районі.

Через порушення правил безпеки дорожнього руху відкрили кримінальне провадження. Чоловікові загрожує позбавлення волі від 3 до 8 років.

Нагадуємо, за шість місяців нинішнього року у Львівській області сталось 165 аварій за участю неповнолітніх. У них є загиблі та травмовані діти. Такою статистикою поділились в регіональному управлінні поліції 14 червня.

Там кажуть, що у цих ДТП загинули семеро дітей:

  • 2 неповнолітніх пішоходів
  • 5 пасажирів.

Натомість 159 дітей отримали різні травми внаслідок аварій. Крім того, травмовано 47 юних пішоходів, 11 дітей-велосипедистів, 81 дитина отримала травми різної важкості, перебуваючи на пасажирському сидінні, ще 20 неповнолітніх травмовані під час керування транспортним засобом, говорять поліцейські.

Статистика ДТП на Львівщині

Від початку нинішнього року у Львівській області сталось 222 аварії. Є загиблі та травмовані, повідомили у регіональному управлінні патрульної поліції.

За даними відомства, за шість місяців теперішнього року через порушення водіями правил швидкісного режиму загинули 23 людини, а 228 отримали різні травми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: