Польський отоларинголог прооперує 6 дітей у Львові

358135511_121218381024648_2631120351220809890_n
Фото: Охматдит

До Львова прибув польський професор Ярослав Шидловський. В «Охматдиті» отоларинголог проконсультує та прооперує кількох маленьких пацієнтів.

Про це повідомили на сторінці лікарні.

Доктор керує Клінікою дитячої отоларингології у польській Познані. Це одна з установ у цьому напрямі, що входить до п'ятірки найкращих дитячих ЛОР-клінік у Європі.

«Ярослав наш давній наставник та вчитель. Дуже багато нам підказує та вчить. Потім ми відтворюємо ці операції у подальшому і застосовуємо його методики. Він також багато допомагає з обладнанням. Ярослав Шидловський вже не вперше у нас, він періодично приїжджає аби нам допомогти із складними випадками. Цього разу у нас заплановано кілька оперативних втручань», — розповів керівник Клініки голови та шиї львівського «Охматдиту» Федір Юрочко. 

Загалом планується провести 6 оперативних втручань за 2 дні перебування професора у Львові. Зокрема, операція дитині із двобічною норицею, з норицею першої зябрової дуги, яка вже кілька разів була оперована в іншому медичному центрі, та дитині зі складним випадком стенозу третього ступеня.

Нагадуємо, медики львівського «Охматдиту» повернули слух 4-річній дівчинці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: