Спиртовий завод на Львівщині продали на аукціоні за 42 млн грн

зщ

Територію єдиного майнового комплексу державного підприємства «Угерський спиртовий завод», що розташований на Стрийщині, продали на аукціоні за понад 42 млн грн.

Про це ідеться на сторінці аукціону.

Стартова ціна об’єкту торгів становила 42 млн 193 тис. грн. В аукціоні взяли участь двоє учасників – ТОВ «Двейлінс Опті» і ТОВ «Модерно Лайт», зареєстровані у Львові. Перший учасник запропонував за спиртзавод 42 млн 443 тис. грн, другий – 42 млн 620 тис. грн, що і визначило переможця.

За даними аналітичної платформи YouControl, основним видом діяльності товариства «Модерно лайт» є оптова торгівля іншими проміжними продуктами. Вона зареєстрована 3 роки тому у Львові на вул. Б. Хмельницького, 17Б, а її засновником та директором є Грицищин Іван Степанович. Додамо, що ця компанія за останні 12 місяців 1 раз змінювала керівника, бенефіціара та основний напрямок діяльності, що за інформацією YouControl, є негативною ознакою згідно з рекомендаціями Національного банку України.

Читайте також: у Львові на вул. Пластовій, 13 триває будівництво сміттєпереробного заводу. Вже виконали більше третини робіт. Майбутній механіко-біологічний комплекс перевантаження та переробки твердих побутових відходів зможе переробити 250 тис. тонн відходів на рік.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: