У Рудно прокладають другий водопровід за майже 5 мільйонів гривень

356966561_2432368426935491_8436935282536032054_n
Фото: ЛМР

У Рудно прокладають другий додатковий водопровід. Це допоможе збалансувати тиск води на проблемних вулицях та покращити якість послуг з водопостачання у селищі.

Тепер він з'явиться на вулиці Шевченка: на цій ділянці ще є проблеми із тиском. Йдеться про вулиці Шевченка, Лисенка, Галицьку, Квіткову, Драгоманова, Вишневу, Вишенського, Лісну, кажуть у міській раді Львова.

Аби покращити якість послуг з водопостачання у Рудно загалом, у селищі проклали додатковий водопровід на вул. Лісній. Також вже облаштували 18 з 19 оглядових колодязів. Зараз тривають роботи з прокладання додаткового водопроводу на вул. Шевченка. Тут має бути прокладено понад 200 м труби.

Роботи виконує підрядна організація ТОВ «Укрінвестбуд», їх планують завершити впродовж літа. Вартість проєкту – майже 4,5 млн грн.

Нагадаємо, торік у Рудно реалізували надважливий проєкт – громаду забезпечили якісною питною водою. Для цього Львівводоканал взяв на баланс уже наявні селищні мережі. Їх під'єднали до водопроводу з насосної станції «Карачинів», проклавши відрізок нового водопроводу до смт Рудно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: