Львівщина: головні події за добу

Untitled
Фото: ЛОДА

Протягом минулої доби загроз ракетних ударів у Львівській області не виникало

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, ще один пам'ятник радянської доби демонтували у Стрийському районі – в селі Подорожнє Журавненської громади. Повністю завершити процес декомунізації на Львівщині плануємо до кінця року.

На Самбірщині розпочали навчання у межах Програми базової підготовки громадян України до національного спротиву. Для мешканців Ралівської громади провели перші навчання на тему психологічної підготовки. Додаткову інформацію щодо навчання, місця та часу проведення можна отримати у міських, селищних та сільських радах Самбірського району.

У Західноукраїнському дитячому медцентрі встановили два генератори, потужністю по 80 кВт. Устаткування лікарня отримала у межах благодійного проєкту від швейцарської Асоціації «Hilfswerk Ukraine» за підтримки Львівської ОВА. Їхня вартість – близько 2 млн грн.

Під час благодійного концерту до Дня міста у Новояворівську на потреби наших воїнів зібрали понад 76 тисяч гривень. Кошти передадуть 66 батальйону 103 окремої бригади ТрО та Київському міському територіальному центру комплектування та соціальної підтримки.

Сьогодні вітаємо Яворів із 647-річчям. Бажаємо місту і його мешканцям процвітання, добробуту та перемоги.

Нагадаємо, у Львові в квартирі зачинилась маленька дитина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: