Воллес пояснив, чому вважає росію вкрай серйозною загрозою у наступні роки

47a472e473a9af328a2493b20f3186e0
Фото: Associated Press

Міністр оборони Британії Бен Воллес вважає, що росія залишатиметься серйозною загрозою у майбутньому і найбільше його турбує небезпека прямого зіткнення з рф, випадково або ні

Небезпека глобального конфлікту з росією на сьогодні є серйозною, заявив міністр оборони Британії Бен Воллес в інтерв'ю The Times, пише ТСН.

Наразі найбільше міністра турбує небезпека військового конфлікту з росією: випадкового чи ні. 

"Якщо путін програє в Україні, він буде глибоко поранений, його це зачепить. У нього досі є авіація і флот — і ми бачимо, що цей флот робить досить агресивні маневри. путін ще не покінчив з нами. У нього є здатність протягом наступних трьох-чотирьох років здійснити напад", — сказав Воллес.

Воллес впевнений, що путін не заспокоїться і шукатиме винних у своїй поразці в Україні. Міністр нагадав, що російський диктатор вже заявляв, що за невдалим заколотом ватажка ПВК "Вагнера" євгєнія прігожина стоять британці.

Читайте також: Російські офіцери незадоволені герасимовим і шойгу - британська розвідка

Нагадаємо, міністр оборони Великої Британії Бен Воллес підтвердив, що піде у відставку восени. Бен Воллес не має наміру залишити посаду передчасно та ініціювати додаткові вибори у своєму виборчому окрузі Вайр і Престон-Норт, як це зробили колеги-союзники експрем'єра Великої Британії Бориса Джонсона. Після відставки він має намір повністю піти з великої політики. Розмірковуючи про плани на майбутнє, Воллес пожартував, що був би "дуже радий піти і працювати в барі".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: