У Львові юнак робив закладки психотропів

торгівля наркотиками

У Львові затримали 23-річного киянина, якого підозрюють у наркоторгівлі. Юнак робив закладки психотропної речовини «PVP».

Про це розповіли у регіональному управлінні поліції.

За даними відомства, хлопця спіймали на вулиці Єрошенка, що у Шевченківському районі Львова, вдень 17 липня. Він поводився підозріло. Виявилось, що із собою у хлопця було з собою 16 розфасованих пакетиків із «PVP».

Згодом поліція знайшла три «закладки», які він встиг зробити раніше. У нього вдома провели обшук і виявили психотропи, електронні ваги та засоби для фасування.

Хлопцеві повідомили про підозру. Нині йому загрожує до 10 років в'язниці.

Нагадуємо, у Львові затримали експоліцейського, який перевозив кокаїн з Еквадору.

Наркозлочини на Львівщині

За два місяці нового року у Львівській області затримали 63 людей із підозрою у наркоторгівлі та «закладчиків», повідомили у регіональному управлінні поліції 7 березня.

Там кажуть, що з незаконного обігу вилучено більше 8,5 кілограмів наркотиків та психотропних засобів, а також понад 1700 нарковмісних таблеток. Натомість приблизна вартість вилученого, за цінами «чорного ринку», становить майже 7 мільйонів гривень.

У поліції додали, що затримали наркоторговців у Дрогобичі, Стрию, Сокалі, Бродах, Брюховичах, Городку, Жовкві, а також в інших містах і селищах області. Найбільше - у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: