Чому українські пацієнти обирають медичну систему Medcard24

Screenshot_10
Скріншот з сайту Medcard24

Черги в реєстратурі за талончиком до кардіолога, запилючені шафи з пошарпаними медичними картками - це давно позаду. В українській системі Medcard24 є онлайн медкарта пацієнта, за допомогою якої можна легко записатися на прийом, а також отримати доступну телемедицину та інші засоби швидкої комунікації з лікарями.

Персональний кабінет пацієнта

Активується після заповнення користувачем анкети. Доступ до системи - за номером телефону та подвійною авторизацією. Персональний кабінет пацієнта – це мультифункціональна інформаційна система, доступна на офіційному сайті та в мобільному додатку Medcard24. Функціонування системи для пацієнтів безкоштовне.

Електронна медична карта пацієнта

Відомості зберігаються на захищених хмарних серверах, доступні в будь-якій точці світу в режимі 24/7. Основні відомості електронної медкарти:

  • декларація з сімейним лікарем, контактні дані, ПІБ та вік пацієнта;
  • група крові, алергії; календар щеплень дітей та дорослих;
  • записи кожного прийому у лікаря – результат огляду, анамнез, призначення діагностики та консультації профільних спеціалістів, курс лікування, дозування препаратів;
  • відомості про лікування в амбулаторії, стаціонарі, операції, імплантації, ін'єкції;
  • результати біохімічних аналізів та апаратної діагностики;
  • інформація про статус учасника бойових дій, ветерана, пільги.

Онлайн медкарта доступна у Персональному кабінеті пацієнта на платформі Medcard24. Дані медкарти легко роздрукувати, їх неможливо підробити.

Медкарти дітей та батьків в одному персональному кабінеті

Функціонал системи Medcard24 адаптовується до запитів. Один із батьків стає Головним пацієнтом, який має доступ до медичних карт неповнолітніх дітей та осіб, які перебувають під опікою. Карта відокремлюється до персонального кабінету із захищеним кодом доступу після досягнення дитиною повноліття.

Онлайн-запис до лікарів та телемедицина

Інтуїтивно зрозуміла пошукова система дозволяє знайти клініку, діагностичний центр, профільного фахівця або конкретну медичну послугу за лічені хвилини. В системі легко знайти лікаря будь-якого профілю, рідкісний вид діагностики, обрати на карті найближчий від місця проживання лікувальний заклад. Пацієнт обирає зручну дату та час діагностики чи консультації лікаря. Модуль телемедицини забезпечує дистанційний контакт із лікарем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: