У Львові подали документи на державну реєстрацію індустріального парку

7777777
фото: візуалізація парку «Сигнівка», ЛМР

Вчора, 18 липня, виконавчі органи Львівської міської ради подали документи на державну реєстрацію Львівського муніципального індустріального парку.

Про це повідомив заступник міського голови - Андрій Москаленко. Відповідні документи опубліковані на сайті ЛМР.

Цього місяця відбувається процедура реєстрації парку у відповідному державному реєстрі. Розгляд триватиме 45 днів.

фото: скріншот ухвали

Яким буде парк «Сигнівка»

У четвер, 6 липня, на засіданні Львівської міської ради підтримали створення муніципального індустріального парку «Сигнівка».

За інформацією Львівської міськради, індустріальний парк «Сигнівка» включатиме 5 земельних ділянок, загальною площею 30 гектарів. Його створять терміном на 50 років. Керуюча компанія, яку буде обрано на відкритому конкурсі, виступить девелопером проєкту та отримає  п’ять земельних ділянок індустріального парку в оренду.

Також у відомстві зазначили, що в парку можуть бути розміщені виробничі підприємства переробної промисловості, зокрема легкої та харчової, автомобілебудування та його компонентів, легке машинобудування,  military tech, виробництво текстилю, меблів, медичного обладнання, упаковка та поліграфія, виробництво будівельних матеріалів, аерокосмічні розробки та дата-центри. Крім того, тут буде громадський центр з науково-технологічним осередком, в якому діятиме бізнес-інкубатор для стартап-проєктів.

«Індустріальний парк дозволить створити щонайменше 3600 нових робочих місць. Повноцінне функціонування ІП «Сигнівка» збільшить податкові надходження до міського бюджету – близько 250 млн грн на рік, а також понад 430 млн грн - до державного бюджету», – повідомили в ЛМР.

Нагадаємо, будівля Львівської митниці залишиться у державній власності. Так вирішив суд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: