Шведський ортопед-онколог прооперував дітей у Львові

yzobrazhenye-2
Фото: ЗУСМДЦ

Відомий швейцарський ортопед-онколог Ульріх Екснер вчергове приїхав в Західноукраїнський спеціалізований медичний дитячий центр, і, спільно з львівськими колегами провів низку успішних хірургічних втручань. Загалом це близько 10 операцій та понад 30 консультацій пацієнтів із захворюваннями опорно-рухової системи.

Про це повідомили у пресслужбі медзакладі.

Це уже шостий візит швейцарського лікаря у лікарню від початку повномасштабного військового вторгнення росії. А загалом Ульріх Екснер відвідує Центр щорічно понад 20 років поспіль. Попри візити разом з іншими благодійниками із Швейцарії постійно надсилає допомогу –  ендопротези, інструменти для протезування, та все, що потрібно для технічної ортопедії.

«Зазвичай я приїжджаю у ЗУСДМЦ принаймі раз-два у рік. Але від початку «великої війни» намагаюсь бути тут частіше, тому що мені приємно разом з колегами допомагати маленьким українцям. Це завжди складні випадки, і я намагаюсь використати для їх лікування весь свій досвід та знання, які отримав відвідуючи країни, де тривали бойові дії», — сказав Екснер.

Нагадаємо, у квітні нинішнього року турецький хірург прооперував у Львові трьох дітей із вадами обличчя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: