Турецький хірург прооперував у Львові трьох дітей із вадами обличчя

342799770_1155023958499944_9186474254038567848_n
Фото: Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр

У Львові із місією перебував відомий пластичний хірург із Туреччини Хакан Агір. У Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медцентрі, який називають Чорнобильською лікарнею, він проконсультував пацієнтів і провів кілька операцій.

Про це розповіли на сторінці закладу 24 квітня.

Професор з Туреччини пробув у Центрі лише один день. Утім за цей час хірургу вдалось провести 15 консультацій та прооперувати трьох пацієнтів із пластичними вадами обличчя та інших ділянок тіла.

Зі слів дитячого хірурга Центру Ореста Лешневського, наступного разу Хакан Агір планує приїхати у травні.

Читайте також: Львівські хірурги врятували від серцевої недостатності однорічну дівчинку з Закарпаття

«Ми уже готуємо до операцій пацієнтів, яких професор оглядав у лютому. Але, коли стануть відомі точні дати, ми додатково відкриємо онлайн-запис на консультацію» додав він.

Довідка

Хакан Агір професор пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії, Доктор медичних наук. Член Європейських рад пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії – U. E. M. S., ESPRAS, EBOPRAS, Міжнародного товариства пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії (ISPRAS), Міжнародного товариства естетичної пластичної хірургії (ISAPS), Австралійського суспільства голови і шиї (ANZHNS) і кількох турецьких товариств пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії щелепно-лицевої хірургії та реконструктивної хірургії.

Читайте також: Омріяний крок у кросівках: львівські ортопеди «подовжили» ногу хлопцеві

Нагадуємо, це уже шостий візит турецького фахівця у спеціалізований центр у Львові. Торік провели щонайменше 50 безкоштовних операцій дітям з різних куточків України та надали близько 200 амбулаторних консультацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: