Львівщина: головні події за добу

947154a3-69c5-4365-a39a-742fa01c9fe1_w1023_r1_s
Фото: відкриті джерела

Протягом минулої доби загроз ракетних ударів у Львівській області не виникало

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, в межах проєкту «Пліч-о-пліч» зі Львівської області приїхали фури з ремонтними матеріалами у село Нова Зоря на Херсонщині. У населеному пункті відновлять 50 приватних будинків, які пошкодили окупанти. Українська діаспора передасть воїнам тероборони ЗСУ броньовану техніку для евакуації та безпечного пересування особового складу в зоні ведення бойових дій, FPV-дрони, новітні симулятори зброї «Strata 22» для тренування. Вартість техніки складає 117 млн гривень.

76-річному вимушеному переселенцю з інвалідністю з Краматорська, який знайшов прихисток на Львівщині у Перемишлянах, придбали засоби для пересування. Допомогу надали фахівці координаційного офісу у співпраці з благодійним фондом «Право на захист». Це одна зі сотень історій підтримки людей з числа ВПО та осіб у складних життєвих обставинах в межах роботи координаційних офісів у кожному районі нашої області.

У приміських автобусах Львівщини відтермінували запровадження е-квитка. Це зробили через труднощі в логістиці з постачанням обладнання із Китаю.

Повністю завершили процес декомунізації у Стрийській громаді. Останній пам'ятник радянської пропаганди знесли у селі Семигинів.

Нагадаємо, що на Львівщині під час пожежі загинув 31-річний чоловік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: