Укриття в новобудовах компанії «LEV DEVELOPMENT»

В

Журналісти Дивись.іnfo перевірили новобудови компанії «LEV DEVELOPMENT» та дізналися, чи є там укриття.

Нашим завданням було поглянути на сховище та його доступність, адже в умовах війни це дуже важливий критерій для купівлі нерухомості. Що ж із цього вийшло - розповідаємо нижче.

фото: новобудова компанії «LEV DEVELOPMENT» за адресою Малоголосківська, 30

Читайте також: ІА Дивись.info перевірить укриття у львівських новобудовах.

Отож. «LEV DEVELOPMENT» наразі не має завершених об'єктів у місті. Комплекси розташовані у Сихівському, Шевченківському, Залізничному та Личаківському районах.

Ми вирішили перевірити ЖК ARTHOUSE park за адресою Малоголосівська, 30. Це доволі насичений район міста, тож укриття там - особливо актуальна тема.

Перейдемо до рейду. Вхід до підземного паркінгу ми помітили одразу. Потрапити туди, до прикладу, можна через в'їзд для авто.

фото: головний в`їзд у паркінг

Ще один спосіб - спуститися до паркінгу сходами. Вони виходять на інший бік будинку, тож, якщо розглядати приміщення як укриття, можемо говорити про два евакуаційні виходи.

фото: вхід у паркінг сходами

Окрім того, туди веде ліфт. Тож у разі небезпеки у паркінг без проблем зможуть потрапити маломобільні групи населення. Якщо ж зникне світло, за словами Віталія, менеджера компанії, у будинку запрацюють генератори й усі, все рівно, матимуть змогу спуститися.

фото: ліфт у паркінг

Важливо також і те, що паркінг є дворівневим. Такі укриття вважаються найнадійнішими.

фото: підземний паркінг

Відтак, ЖК ARTHOUSE можна вважати доволі безпечним у часи війни об'єктом. Зрештою, як і інші новобудови цієї компанії. Адже, як стверджує забудовник, у всіх із них передбачені підземні паркінги. Вони не спроектовані як укриття, однак можуть ним слугувати у разі потреби.

«У всіх комплексах, які в нас будуються, передбачені підземні паркінги. У деяких з них — дворівневі. Там буде світло, а все інше мешканці зможуть взяти з собою — воду, місця для сидіння й таке інше», - каже консультант компанії.

Проте є нюанси. Адже у рекомендаціях Львівської міської ради йдеться не лише про воду чи місця для сидіння, але й про опалення, санвузли, місце зберігання продовольства. Їх мешканцям «LEV DEVELOPMENT» взяти із собою буде непросто. Отож, майбутнім покупцям варто врахувати цей нюанс. Якщо ж він не надто турбує, то питання тимчасового укриття забудовник закриває повністю.

Нагадаємо, минулого разу ми перевіряли укриття у новобудовах компанії «РІЕЛ».Наступного ж разу у межах рубрики завітаємо до забудовника «Нова Оселя».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: