У Львові з'явиться новий маршрут, а ще три — курсуватимуть по-новому

Страйк Автобус (20)

У серпні нинішнього року на деяких міських маршрутах Львова відбудуться зміни у схемах руху. Це стосується трьох автобусів, а ще один маршрут — з'явиться.

Що відомо, розповідає ІА Дивись.info.

Новий та оновлений маршрути у Львові

Як розповіли в управлінні транспорту Львова, новий маршрут №84, а також оновлений №17 забезпечать сполучення з лікарнею святого Пантелеймона, що на вулиці Миколайчука, та лікарнею святого Миколая, що на вулиці Пилипа Орлика.

Маршрут №39а підсилить роботу автобусів №39, а маршрут №9 курсуватиме до Мурованого.

Автобуси №39 курсуватимуть так:

  • вул. Богданівська – вул. Дорога Кривчицька – вул. П. Ніщинського – вул. Долішня – вул. Личаківська – вул. В. Винниченка – пл. Соборна – вул. І. Франка – вул. Князя Романа – пл. Галицька – пл. Соборна – вул. В. Винниченка – вул. Личаківська – вул. Долішня – вул. П. Ніщинського – вул. Дорога Кривчицька – вул. Богданівська.

Колишній приміський маршрут

Зараз у Львові готують рішення щодо майбутнього маршруту № 84 – колишній приміський маршрут №184а, який сполучатиме Рудно з вулицею Щурата.

Він курсуватиме попри лікарню святого Пантелеймона, що на вулиці Миколайчука, та лікарню святого Миколая, що на вул. Орлика. Договір з перевізником «Успіх БМ» укладуть з 1 серпня.

Читайте також: Школярі у Львові зможуть безкоштовно користуватись транспортом не лише під час навчального року

Також у серпні до цих двох лікарень почне курсувати і маршрут №17. За цією схемою він почне їздити одночасно з маршрутом №84, бо його теж обслуговує перевізник «Успіх БМ».

За його словами, у серпні розпочне курсувати маршрут №39а. Він підсилить роботу маршруту №39, і забезпечить сполучення вул. Богданівської з центром міста (пл. Митна). Зараз паспорт схеми маршруту є на погодженні в поліції.

Нагадуємо, з 20 червня у Львові запрацював автобусний маршрут №92 зі сполученням вулиця Джорджа Вашингтона – АС «Західна».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: