У Львові створять Центр прототипування на базі Львівської політехніки

RB6_2629
Фото: Роман Балук

На базі Національного університету «Львівська політехніка» запрацює Центр прототипування. У п'ятницю, 28 липня, міська рада та університет підписали відповідний Меморандум, яким врегульовується функціонування цього центру.

Про це повідомили в Львівській міській раді.

Зокрема перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко зазначив, що на останній сесії, за ініціативи всіх голів фракцій було прийнято рішення передбачити перший транш у розмірі 7 млн грн на Центр прототипування.

За його словами, цей центр буде буде технологічним хабом. Він продукуватиме різні технології, які будуть потрібні нам для перемоги. Ці технології даватимуть можливість ставати сильнішими, а розроблені  у хабі продукти зможуть вже завтра допомагати захисникам на полі бою.

Довідка

Прототипування - це процес, який дозволяє створити спрощену версію кінцевого продукту та виявити можливі недоліки, фактично навіть не приступаючи до процесу його створення. За допомогою прототипування, вдається усунути можливі проблеми заздалегідь, що в кінцевому підсумку скорочує витрати.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Львові біля Головного залізничного вокзалу створять Центр надання інформації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: