У Львові відновлять свою роботу два автобусні маршрути

-77a17968
Фото ілюстративне

Відновлюються автобусні маршрути №6а і №49. Маршрут №6а курсуватиме по звичній схемі руху. Курсування по вул. Шевченка він відновить разом із запуском маршруту №49

Про це повідомляє Львівська міська рада.

«Зміна схеми руху маршруту №6а і запуск його по вул. Шевченка відбудеться разом із запуском маршруту №49, для того, щоб комплексно врегулювати транспортне сполучення з мікрорайоном Рясне-2. Тому, поки що, маршрут №6а курсуватиме по звичній схемі», - пояснив Олег Забарило, директор департаменту міської мобільності і вуличної інфраструктури ЛМР.

Нагадаємо, на початку серпня розпочне курсувати новий маршрут №84, а також оновлений №17. Ці маршрути забезпечать сполучення мешканців Львова і смт Рудно з лікарнею святого Пантелеймона, що на вул. Миколайчука, та лікарнею святого Миколая, що на вул. П.Орлика.

Також на початку серпня маршрут №9 розпочне курсувати до с. Муроване. Зараз він має кінцеву зупинку біля Галицького перехрестя. Відтак мешканці Мурованого матимуть якісне сполучення з центром міста та автовокзалом на вул. Стрийській. 

Щодо маршруту №39а, який має підсилити роботу маршруту №39, і забезпечити сполучення вул. Богданівської з центром міста (пл. Митна), то його теж планують запустити у серпні, після погодження схеми маршруту поліцією.

Читайте також про головні події за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: