У Львові створили додаток, за допомогою якого можна перевірити ризики розвитку дитини

телефон3
Фото з відкритих джерел

У Львові команда Раннього втручання центру «Джерело» та львівська ІТ-компанія Define Solutions розробили безкоштовний додаток «Мій малюк».

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Там розповіли, що з його допомогою можна перевірити, чи є ризики у розвитку дитини, віком від 6 місяців до 3 років. Додаток «Мій малюк» можна завантажити на Android або iOS, або через QR-коди.

За інформацією ЛМР, Розробку додатку ініціювала команда Раннього втручання львівського центру «Джерело» разом з партнерами з Харкова, Одеси та Ужгорода. Він дає змогу швидко зорієнтуватися, що відбувається з розвитком дитини у віці від 6 місяців  до 3 років у сферах соціально-емоційній, комунікації, дрібної та великої моторики.

Після надання відповідей на запитання додатку, батьки /опікуни чи фахівці будь-якої сфери  будуть мати розуміння: розвиток дитини є відповідним, чи є тривожні ознаки (так звані «червоні прапорці»), які є можливою ознакою затримки розвитку та потребують уваги.

також у пресслужбі Львівської міськради підкреслили,що додаток у використанні є дуже простим, можна реєструватися або обрати режим «Гість»; далі потрібно ввести дату народження дитини, пройти просте опитування про поведінку дитини, та слідувати вказівкам за результатами проходження. Також, за бажанням, результатом можна поділитися.

Крім того, додаток побудований на перевіреній та доказовій інформації – Red Flags Early Identification Guide (https://www.childrens.health.qld.gov.au/wp-content/uploads/PDF/red-flags.pdf).

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що львів'янин запустив чат-бот для оплати штрафів за паркування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: