ЛМР: 43 львів'яни, будинки яких зруйнувала ракета РФ, отримуватимуть кошти на оренду житла

vip

У п'ятницю, 4 липня, виконавчий комітет вчергове доповнив перелік мешканців, які отримуватимуть допомогу на оренду житла. Так, усього 43 львів'ян, які проживали в будинках на вул. Стрийська, 62, 64, 66, 68, що їх зруйнувала російська ракета, отримуватимуть грошову допомогу від міста, доти доки їхні будинки не відновлять.

Про це повідомили в прессслужбі Львівської міськради.

Там розповіли, що на сьогодні сума виплат вже становить 505 тис. грн щомісяця.

Зокрема начальник міського управління житлового господарства Владислав Іванов розповів, що до сьогодні 40 осіб, які звернулися за компенсацією на оренду житла. Сума виплат їм становила 465 тис. грн. Тепер рішенням виконавчого комітету до переліку включили ще 3 мешканців. Це два мешканці з 3-кімнатної квартири і один мешканець з однокімнатної. 

Він також додав, що оскільки у будинках №62, 64, 66, 68 на вул. Стрийській було 58 квартир, то очікують, що мешканці ще звертатимуться за допомогою».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Львові затвердили програму ліквідації наслідків ракетного удару по житлових будинках.

Атака росіян на Львів та область у ніч проти 6 липня

У ніч проти 6 липня російські війська обстріляли ракетами Львів, пошкодивши багатоквартирний будинок. Унаслідок цього загинули 10 людей. Рятувальники розбирали завали майже добу. Ще 48 отримали травми та поранення різної важкості.

Крім того, руйнувань зазнали:

  • понад 30 будинків;
  • більше ніж 250 квартир;
  • 10 гуртожитків;
  • будинок дитини;
  • два виші;
  • санаторна школа.

Також тоді ракета пошкодила одну підстанцію у Львові (150 абонентів залишаються без електропостачання).

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив в цей день, що нічна атака стала найбільшою атакою на цивільну інфраструктуру Львова від початку повномасштабного вторгнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: