У Львові збудують новий багатофункційний комплекс

555555555555
фото: візуалізація проєкту

У Львові на вулиці Промисловій, 50-52 зведуть комплекс будівель з громадськими приміщеннями. Тут буде більше 300 квартир, підземний паркінг та громадський простір.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, зараз ця ділянка є порожньою. Раніше тут були склади закладів торгівлі.

«Тут планується формування нежитлової комерційної нерухомості з обслуговуванням населення району, з офісними приміщеннями і так само з житловими квартирами. Тут буде окремий пішохідний двір без автомобілів для мешканців, а  вздовж будівлі буде сформовано вуличний простір. Хотів би наголосити, щоб цей простір був без автомобілів, щоб він використовувався як громадський простір міста. Ми акцентували на цьому у розмові з архітекторами», – зазначив Антон Коломєйцев.

В комплексі передбачено зведення 312 квартир. Буде 231 місце в підземному паркінгу та 19 – у наземному.  

На етапі проєктування об’єкту компанія буде погоджувати благоустрій території, на якій планують розмістити мистецькі твори.Також забудовник має намір долучитися до розвитку території з точки зору привітності до тварин, адже поруч є ЛКП «Лев».

Нагадаємо, у Львові дозволили звести нове житло в мікрорайоні «Під Голоском» в обмін на будівництво школи і садка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: