З 7 серпня у Львові запрацює новий автобусний маршрут: як він курсуватиме

автобуси маз
Автобус. Фото ілюстративне: з відкритих джерел

З понеділка, 7 серпня, у Львові курсуватиме автобус за маршрутом №39А. Він сполучатиме район Кривчиць з центром міста та посилить роботу існуючого маршруту №39.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міськради.

Там розповіли, що на лінії курсуватиме один автобус марки ISUZU ATAMAN. Його обслуговуватиме маршрут комунальне підприємство АТП-1.

Куди курсуватиме новий автобусний маршрут

За інформацією ЛМР, автобус №39А курсуватиме так: вул. Богданівська – вул. Дорога Кривчицька – вул. П. Ніщинського – вул. Долішня – вул. Личаківська – вул. В. Винниченка – пл. Соборна – вул. І. Франка – вул. Князя Романа – пл. Галицька – пл. Соборна – вул. В. Винниченка – вул. Личаківська – вул. Долішня – вул. П. Ніщинського – вул. Дорога Кривчицька – вул. Богданівська.

Директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило зазначив, що наявний маршрут №39, який сполучає вулиці Богданівську та Грінченка, місто отримує постійні скарги від мешканців району Кривчиць. Оскільки його протяжність є значною, а на лінії курсує лише до трьох автобусів малого класу. Саме тому було прийнято рішення відкрити додатковий маршрут.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Львові відновлять свою роботу два автобусні маршрути.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: