Дорожники перекриють частину траси М-09 Тернопіль - Львів - Рава-Руська

дорога

На Львівщині перекриють частину траси М-09 Тернопіль - Львів - Рава-Руська через ремонт мосту через річку Стрипа на обході міста Зборів. Рух усіх видів транспорту через міст буде заборонений зі 7 серпня.

Про це повідомила Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області.

«Поруч із мостом побудовано тимчасову об’їзну дорогу, яка здатна витримати як легкові авто, так і вантажівки. Рух нею буде здійснюватися у 2 сторони. Просимо водіїв бути уважними на ремонтованій ділянці траси, зважати на нові дорожні знаки та неухильно дотримуватися їхніх вимог. Прогонова будова мосту буде демонтована!», – йдеться у повідомленні.

Додамо, що 36-метровий міст через річку Стрипа був збудований у 1986 році. Він перебуває в аварійному стані. Серйозні пошкодження можуть призвести до руйнування переправи. Відбулася руйнація прогонових балок, карбонізація бетону і значна корозія арматури споруди. Ремонтні роботи виконуватимуть за кошт Європейського інвестиційного банку.

Читайте також: Виділено10 млн грн: на Львівщині відремонтують дорогу, що веде до кордону

«Плануємо замінити прогонову будову, відремонтувати опори, влаштувати перехідні і розподільчу плиту, тротуари, нанести гідроізоляцію та захисне покриття тротуарів, провести антикорозійний захист підмостових поверхонь, влаштувати 2 шари асфальтобетонного покриття, нанести розмітку, встановити нове бар’єрне і перильне огородження», – зазначили у службі автомобільних доріг.

Нагадаємо, у Львові на вулиці Яворницького триває капітальний ремонт дороги. На сьогодні там вже завершили заміну всіх інженерних комунікацій та облаштували основу під дорожнє покриття, тротуари та паркомісця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: