Головні події за добу на Львівщині

k5-1024x686
Фото: відкриті джерела

Сьогодні о 09:29 у Львівській області оголошували повітряну тривогу. В усій Україні була загроза ракетного удару через зліт МіГ-31К на росії. Загроза не підтвердилася. В області спокійно. Повітряну тривогу 4 серпня о 13:40 також оголошували через зліт цих винищувачів, які є носіями «кинджалів»

Чим жила Львівщина минулої доби розповів начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

З його слів, захисник із Славського Руслан Губіліт отримав відзнаку «Золотий хрест» від Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. «Золотим хрестом» нагороджують військових рядового й сержантського складу Збройних сил України за сумлінне й успішне виконання бойових завдань. Зокрема, таку нагороду вручають захисникам, які за відсутності офіцера взяли на себе командування діями підрозділу.

Також Козицький розповів, що командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав львівських десантників, які зараз перебувають на Бахмутському напрямку. Частину бійців 80 окремої десантно-штурмової бригади нагородив за відчайдушність та стійкість у боротьбі з окупантом.

Офіс супроводу інвестора на Львівщині відновив роботу: напередодні відбулося перше засідання. Головна мета Офісу – допомогти вирішити проблеми, які стримують процес інвестування у нашу область.

Читайте також: У Львові внаслідок ДТП травмований пішохід

У межах кампанії «Автобус – 2023» на Львівщині перевірили роботу перевізників, які обслуговують автобусні маршрути. У Самбірському районі виявили двох порушників, які не дотримувалися затвердженого розкладу руху. За цим фактом склали приписи. Такі рейди відбуватимуться регулярно. Якщо вам неналежно надали послуги з перевезення в автобусах області, звертайтесь на Гарячу лінію Львівщини: 112.

Нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальні та поточні ремонти об’єктів соціально-культурної, житлово-комунальної інфраструктури, закупівля обладнання, які фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету, відтепер доступні на дашборді «Карта будівельних робіт області». Там також можна перевірити, на якому етапі реалізація проєктів.

Золочівська громада формує технічне завдання на розробку плану комплексного просторового розвитку території. Рішення про розробку комплексних планів ухвалили більше ніж половина громад Золочівщини.

На Яворівщині активно розвивають санаторії «Прикордонник-Немирів» та «Шкло». Це стало можливим завдяки коштам з обласного та районного бюджетів, а також допомозі польських благодійників.

Нагадаємо, що на Львівщині горіло складське приміщення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: