У Львові в центрі НЕЗЛАМНІ пацієнти спробували ще один вид реабілітації 

photo_5373144619082173714_y
Фото: пресслужба ЛМР

У Львові в національного центру реабілітації НЕЗЛАМНІ лікарі застосовують різноманітні методики реабілітації для пацієнтів. Цього спробували новий вид терапії – йогу на свіжому повітрі.

Про це повідомили в центрі НЕЗЛАМНІ, як передає пресслужба Львівської міської ради.

Там розповіли, що в першому занятті взяло участь понад 20 пацієнтів центру.

Зокрема в центрі зазначили, що заняття йогою допомагають знизити рівень стресу і тривожності, сприяє покращенню сну. Для наших захисників, які проходять реабілітацію, це є вкрай важливим. Завдяки виконанню контрольованих рухів та статичним позиціям, у пацієнтів покращується рівновага, координація і відчуття балансу.

Фото: пресслужба ЛМР

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що в центрі НЕЗЛАМНІ спробували новий вид терапії для пацієнтів, а саме - гру в більярд.

Про Центр НЕЗЛАМНІ

Національний реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) — місце, де дорослі та діти, які постраждали від війни, отримують комплексну кваліфіковану медичну допомогу. Це реконструктивна хірургія, ортопедія і роботичне протезування. Постраждалим не лише встановлюють протези, тут їх виготовляють.

Окрім того, у центрі займаються фізичною, психологічною та психосоціальною реабілітацією постраждалих військових та цивільних. Проєкт реалізується Першим медичним об’єднанням Львова та Львівською міською радою за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: