У Львові американські лікарі безкоштовно оперуватимуть пацієнтів

face1-443f1561
Фото: ЛМР

У листопаді 2023 року до Львова приїдуть американські медики в межах місії Face to Face. Тут вони в партнерстві з центром реабілітації НЕЗЛАМНІ будуть проводити безкоштовні реконструктивні операції військовим і цивільним, які отримали травми обличчя та шиї. Тому  охочих просять зголошуватись.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Зокрема там зазначили, що американські лікарі разом з українськими колегами відберуть пацієнтів для проведення реконструктивних операцій на обличчі та шиї. Після цього їх прооперують безкоштовно.

У центрі НЕЗЛАМНІ Першого медичного об’єднання Львова звертаються до людей:

«Якщо ви знаєте потенційного пацієнта або самі є потенційним пацієнтом із травмами обличчя та/або шиї, для отримання інформації про те, як подати заявку на операцію в рамках місії, напишіть на [email protected], або сконтактуйте в Telegram/Viber за номером +380937814304 (Ігор Анатолійович).

У центрі також додали, що потрібно надіслати скановані копії виписок (за наявності), фотографії та знімки досліджень КТ/МРТ тощо. Після отримання та розгляду цієї інформації, таким людям буде повідомлено про результат та деталі.

Довідка

За інфорацією ЛМР, це вже третя місія Face to Face в Україні, в межах якої раніше прооперували 50 пацієнтів, та ще 80 – проконсультували. 

Місія створена у співпраці з American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (AAFPRS) (The Educational and Research Foundation) та організаціями Razom for Ukraine тa INgenius.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що львівські лікарі успішно прооперували підлітків з важкою деформацією грудної клітки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: