Почалося із болю у вусі: львівські лікарі врятували дитину, яка мала гострий мастоїдит

365173897_143079065505246_8311565255102254835_n
Фото: лікарні

У Львіській обласній дитячій лікарі «Охматдит» медики прооперували 9-річного хлопчика, який мав гострий мастоїдит і великий субперіостальний абсцес.

Про це повідомили у Львівський обласній лікарні «Охматдит».

Там розповіли, що хлопчика звати Володимир. Він зі села Лімна Турківського району Львівської області та є дев'ятою дитиною в сім'ї.

У медичному закладі зазначили, що все почалося усе із болю у вусі та гноєтечі з нього. Місцевий лікар назначив лікування та антибіотики. Хлопчику полегшало, але згодом, симптоми почали проявляти знову та з'явився набряк позаду вуха.

Після цього батьки звернулися до львівської лікарні, де йому хірурги зробили операцію. Після неї хлопчика виписали додому.

«Ми зробили хлопчику мастоідектомію за сучасними стандартами. З субперіостального абсцесу отримали 5 мл гною. Це дуже багато! Також очистили скроневу кістку від зруйнованих через запальні процесів тканин. Це був випадок ускладненого отиту у вигляді мастоїдиту і субперіостального абсцесу. Завдяки швидким і злагодженим діям хлопчик досить швидко почав одужувати», - розповів керівник Клініки голови та шиї Федір Юрочко.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Львові американські лікарі безкоштовно оперуватимуть пацієнтів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: